Nyhet om vår årliga kundundersökning

Boende, Nyheter
kundundersökning_kvinna_matbord_dator_fönster_stol

Varje år gör vi en enkätundersökning bland våra hyresgäster. Vi frågar om hur du trivs i bostaden och i området samt vad du som hyresgäst tycker om oss som hyresvärd. Dina åsikter är viktiga för oss! Svaren ligger till grund för vad vi kan göra för att öka din trivsel och vår service på kort och lång sikt.

Nytt från och med hösten 2024 är att vi skickar ut enkäten löpande under året. Det innebär att några hyresgäster får enkäten vid en tidpunkt och andra vid en annan tidpunkt. Innan året är slut har samtliga våra hyresgäster fått möjlighet att svara på frågorna. På det här viset kan vi på John Mattson löpande följa resultatet och bli mer snabbfotade med att vidta åtgärder där vi ser att det behövs.

Vår kundundersökning genomförs i samarbete med undersökningsföretaget AktivBo. Alla hyresgäster får e-post och/eller sms från AktivBo med en länk till enkäten när det är dags. Dina svar är anonyma för John Mattson. ID-numret på din enkät behöver AktivBo för att kunna sortera svaren per fastighet och för att kunna skicka ut påminnelser till rätt hushåll.

Vid årets slut sammanställs alla svar och vi återkopplar sedan resultatet till dig som hyresgäst och till dina grannar.

Stort tack på förhand för din medverkan i vår kundundersökning!

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.