Pärlans Konfektyr – en söt nyhet i Slakthusområdet

Nyheter, Övrigt

 

Vi är glada över att kunna välkomna Pärlans Konfektyr som ny hyresgäst i Slakthusområdet! Pärlans Konfektyr är kända för sina handgjorda gräddkolor och eleganta chokladprodukter. Med rötterna i 30-talets Sverige har de återskapat den genuina kolaupplevelsen med en modern twist och stor omsorg för detaljer.

Sedan starten 2010 har Pärlans Konfektyr förtrollat kunder med sina mjuka kolor, kokta i små koppargrytor och inslagna för hand i papper. Genom åren har de vuxit och utvecklat sitt sortiment. Där deras chokladdoppade kolor och senaste tillskott som är mjukglass med kolasås blivit riktiga publikfavoriter.

Nu flyttar Pärlans Konfektyr sitt kontor och produktion till våra lokaler här i Slakthusområdet och vi ser fram emot att deras hantverk ska tillföra en unik charm till den växande stadsdelen.

Slakthusområdet är ett av Stockholms största stadsutvecklingsprojekt. Det tidigare industriområdet förvandlas nu till en dynamisk och levande stadsdel med en bred variation av verksamheter. Läs mer om Söderstaden här!

Vi skapar utrymme för din verksamhet i Stockholmsområdet

På John Mattson vet vi att en verksamhet behöver mer än bara en lokal. Vi har lång erfarenhet av att förvalta och utveckla fastigheter i Stockholmsregionen och erbjuder lokaler anpassade för olika behov.

Letar du efter en lokal för din verksamhet? Se vilka lokaler vi har lediga och hör av dig till Linda!

 

 

Hittade du den information du letade efter?

Tack för ditt svar!

Vi hjälper dig!

Hittade du information du sökte?

  • Ange din E-postadress om du vill att vi ska svara på ditt meddelande.